36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Hold My Breath

Bursdagsgaven som Martine Raustein Wiik (14) fra Åfjord fikk for to år siden, til sin 12-årsdag, er kanskje litt utenom det vanlige. Hun fikk nemlig muligheten til å spille inn en låt i studio. Sammen med kulturskolelærer Axel Frønes ved Åset skole, fikk hun velge en låt som hun skulle gjøre sin egen versjon av. Men neida. Den talentfulle, unge artisten bestemte seg heller for å skrive sin egen. Å akkurat det var ingen dum idè.
Resultatet ble låta “Hold My Breath” som høster gode kritikker.
Under artistnavnet Martii har hun nå gitt ut låta på iTunes og Spotify.
Du kan høre låten på Spotify her: (artikkelen fortsetter under)

Hva var det som fikk deg til å skrive denne låten? 

– Jeg har jo alltid likt å skrive! Jeg fikk jo det i 12-årsgave på bursdagen min å spille inn en sang i studio! Men fant ut at det var kjedelig å begynne å spille inn en sang som er blitt sunget mange ganger før. Så da ble det så jeg og Axel skrev en egen sang i stedet. Det var kjempegøy og spennende å lage egen sang! Kunne ikke klart det uten god hjelp av Axel.

Følg Fosenavisa på Facebook (link)

Hvor viktig har Axel Frønes vært? 

– Axel har vært utrolig viktig for meg! Han har fått meg tryggere på meg selv. Jeg bruker stemmen min bedre nå enn før, han har vært utrolig positiv hele tiden! Han kommer med tips og råd til hvordan jeg kan bli bedre! Jeg kunne ikke fått en bedre sanglærer enn han! Jeg kunne faktisk ikke klart å skrive sangen uten han!

Hentet du inspirasjon fra din egen hverdag?

– Sangen er vell litt inspirert fra hverdagen min. Jeg klarte å skrive denne sangen med Axel fordi jeg hadde noe å skrive rundt. Det var vanskelig i begynnelsen men det ble enklere etterhvert som jeg og Axel begynte å skrive. Det er opp til hver enkelt hvordan de vil tolke sangen.

Følg Martine på Instagram @martinewiik 

Hvordan har responsen vært fra venner og familie?

– Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger! De har delt sangen videre og kommet med mange positive ord! Det er jeg utrolig takknemlig for. Det er deres tilbakemeldinger og støtte som gjør dette så mye mer spennende. Jeg kunne ikke takket dem nok for deres støtte og alle de positive tilbakemeldingene jeg har fått!

Det er vel ekstra gøy å skrive når responsen er så bra? 

– Så klart! Jeg får jo mye motivasjon av responsene! Jeg har jo et mål om å komme meg et sted med sangen min, så da må jeg fortsette å jobbe mot det!

Det alle lurer på – Kommer det flere låter? 

– Ja, det kommer flere låter! Ingen tvil om det! Men det tar tid å skrive og spille inn i studio. Men dette er noe som jeg trives med, og med god hjelp av Axel og familie ikke minst venner så skal det nok komme ei ny låt en gang!

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.