36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Nå forsvinner høstsola

Fra og med tirsdag/natt til onsdag kommer et lavtrykk inn mot land fra Norskehavet og sørger for et betydelig værskifte i store deler av landet.

Årsaken til at lavtrykket kommer inn mot Norge nå, er at det massive høytrykket som har ligget over Russland nå har begynt å trekke seg såpass mye mot øst at det ikke lengre er mulig å holde lavtrykk som kommer fra vest unna våre trakter.

Vil trolig avslutte OBS-varsel

Det vil kunne komme litt regn natt til onsdag, men det er ikke før onsdag kveld at regnet setter inn for fullt. Det meldes om kraftig regn flere steder på Fosen. Meteorologisk institutt sitt OBS-varsel som er sendt ut i forbindelse med stor gress- og lyngbrannfare ser ut til å være over innen fredag.

Stiv kuling langs kysten

Det vil også blåse ganske friskt langs kysten. Meteorologisk institutt sine værprognoser viser at det vil blåse stiv kuling, med sterk kuling de mest utsatte stedene.

Godvær fra søndag

Regnet gir seg natt til søndag, før det igjen klarner opp i løpet av helgens siste dag. Temperaturene vil stige som følge av varme luftmasser som kommer inn fra sørøst. For Fosen sin del ser det ut til at Leksvik, Verran og Rissa vil få de høyeste temperaturene med rundt 7-8 plussgrader. De varmeste stedene i Trøndelag vil ligge rundt 10 plussgrader.

Gjør som stadig flere: Følg Fosenværet på Facebook

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.