36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Politiet med oppfordring

Politiet i Trøndelag skriver på Twitter lørdag kveld at de oppfordrer til flere tiltak i forbindelse med Ekstremværet Cora, som er ventet å gi vinder opp mot orkan styrke på søndag formiddag/tidlig ettermiddag.

Fosenavisa har tidligere skrevet om det varslede ekstremværet som du kan lese her.

Dette skriver politiet på Twitter:  

Tiltak i forbindelse med meldt uvær. Meteorologisk institutt har sendt ut ekstremværvarsel for Trøndelag og Møre og Romsdal for søndag. Vi oppfordrer alle til å feste løse gjenstander i forkant av uværet og til å ta nødvendige forhåndsregler ved ferdsel utendørs.

Entreprenører bør sørge for at byggeplasser og lignende er godt sikret. Ved hendelser skal publikum henvende seg til politiet på vanlig vis: ved å ringe 02800.

Videre skriver politiet at de bemanner alle sine lensmannskontor. Dersom telefonlinjer blir blokkert eller strømbrudd fører til at man ikke kan nå politiet på telefon, kan man oppsøke nærmeste lensmannskontor. Dette gjelder de kontorene som har åpningstid til vanlig. 0800-1600.

Gjør som stadig flere: Følg Fosenværet på Facebook

På Facebook-siden Fosenværet vil du få kontinuerlige oppdateringer i form av bilder, videoer og informasjon rundt ekstremværet Cora.

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.