Klart for flash mob i Rissa

Anne Halonen (19) har satt sitt preg hos mange med sitt flotte engasjement rundt dansing. Denne helga står hun i spissen for en flash mob på Norheimsenteret i Rissa, hvor hun håper flest mulig deltar.

Flash mob blir definert slik: 

«En gruppe mennesker som organiserer seg på Internett, og deretter samles på et offentlig sted for å utføre noe merkelig, og forsvinne igjen»

Fosenavisa tok en prat med Anne dagen i forkant av arrangementet

Hvorfor velger du å arrangere noe slikt? 

– Både i fjor og å i år ble jeg spurt av Bård Hindrum om å gjøre et danserelatert arrangement for Sommer Sammen. I fjor ble det en “vanlig” workshop i Vanvikan, men ingen påmeldte.
Anne ser allikevel muligheter istedenfor begrensninger, så hun endret “location”. 
– I år ble jeg igjen spurt av Bård, men da var det klart at vi måtte finne på noe annet. Jeg tenker at for de som driver med dans til vanlig så er det fint å kunne henge seg på en workshop for treningen sin skyld, men ønsker man å få med de som ikke danser så veldig aktivt, er det fint at workshopen også har et mål.
– En flashmob er et fenomen som er på moten og ikke minst er en veldig enkel og morsom forestillingsform. Når det kommer til plassering prøver vi noe nytt og holder workshopen i Rissa. Her kommer vi litt mer sentralt i tillegg til at vi kanskje klarer å tiltrekke oss litt flere deltakere.
Hvor og når vil dette foregå?
Selve flashmoben vil foregå inne på Norheimsenteret i Rissa sentrum klokken 14.00, mens innstudering og læring av koreografi vil foregå i Speilsalen på Åsly skole. Registrering og dans med pause vil foregå på skolen fra 11.00 til ca 13.30.
Koreografien er laget på forhånd med baktanke om at den skal være overkommelig for alle og samtidig se veldig kul ut, forteller Halonen til Fosenavisa.
Del videre med venner: 

Comments are closed.