Arrangerer dugnadsforestilling til inntekt for Amadia

Alt fra standup med Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik til visesang med “Spellemann”-vinneren Ellen Sofie Hovland, skriver Amadia på Facebook.

Grunnlegger av Amadia International Tina Asphaug hadde som liten et klart svart når hun ble spurt om hva hun ville gjøre når hun ble stor. Hun skulle redde verden”


Etter å ha jobbet med humanitært arbeid i lengre tid kom ønsket om å kunne gjøre mer. Med store mål, ambisjoner og en kraftig ståpåvilje ble AMADIA International født I 2011. AMADIA International startet som et lite strikkeprosjekt, hvor Tina jobbet alene. Til hun dannet et engasjert team spredt over Norges langstrakte land som i dag sammen har bygd AMADIA til en stor bistandsorganisasjon med flere internasjonale og nasjonale team og aktive programmer.»

Tina Marie Asphaug som er bosatt på Stadsbygd er også aktuell som kandidat til Årets Trønder 2015. 

Her er lite utvalg av artistene som opptrer under showet:

Thea Ericson Aarnes og Mari Angell-Petersen Grønnesby. 

Thea og Mari er dansekunstnere og pedagoger bosatt i Oslo hvor de begge underviser dans for barn og unge, samtidig som de arbeider med egne prosjekter. Begge er medgrunnleggere av Dansekollektivet som jobber for å gjøre dansekunst mer tilgjengelig for folk flest. For tiden jobber de med utviklingen av prosjektet «Kvinnjs». De vil ha sin første arbeidsvisning av arbeidet på nyttårsshowet.

Ellen Sofie Hovland – En av vår tids beste låtskrivere

Ellen Sofie Hovland skriver viser med intensjon om å vekke egne assosiasjoner i lytteren, og håper det kan fungere som «brukskunst»; til trøst, glede og underholdning. Visene er en hyllest til poesien i det helt alminnelige liv. Hovland liker kanskje aller best å spille konsert, hvor samspillet med publikum løfter visenes innhold og betydning inn i nye dimensjoner.

Marius Sol 

Marius deltok også på forrige Amadia-forestilling, og ble en absolutt publikumsfavoritt, skriver Amadia.

2 mariusMarius kan skilte med en Master i Utøvende Rytmisk Sang. Han underviser ved POPrommet, er dirigent for prestisjekoret “Vokalkompaniet”, underviser ved videregående skole, samtidig som han pleier egne prosjekter.

Amadias Nyttårsshow starter klokken 18.00, søndag 3. januar i Scenehuset på Majorstua i Oslo. Inngangsbilletten er valgfritt beløp, å alle inntekter går uavkortet til Amadia International.

Se arrangementet på Facebook ved å trykke her

Del videre med venner på sosiale medier: