Fosen-laget markerte seg i den svenske fotballturneringen

Åfjord IL stilte med fem lag i årets Storsjöcup i Östersund i Sverige, hvor to av lagene kom til semifinale og ett lag fikk spille finale. Det lover godt for fotballen i Åfjord fremover når spillerne fra Fosen klarer å matche Trondheims-lagene uten problemer. Åfjord G15 slo for eksempel ut Nationalkameratene fra Trondheim i semifinalen i B-sluttspillet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Åfjord J12 kom til semifinale mot Skogn 2 i B-sluttspillet, J13 kom til semifinale i A-sluttspillet mot thailandske Bangkok og G15 kom til finale mot Hitra i B-sluttspillet, hvor Hitra trakk det lengste strået og ga seg ikke før det sto 4-0. Åfjord fikk et trøstemål på slutten.

Gjør som stadig flere: Følg FosenSporten på Facebook

Leder i Åjord IL, Pål Johan Larsen kommenterer på Facebook at dette må være tidenes beste resultat av Åfjord samlet som klubb, før han legger til at cup ikke bare er resultat, men samhold, vennskap, glede, tårer og alt det som følger med 6 netter under samme tak.

Avslutningsvis takker han spillere, ledere og foreldre for en super uke i Östersund og gleder seg allerede til neste år.

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratisavis!

Del videre med venner: 

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.