36
Personer smittet med Covid-19 på Fosen

Lørdag kveld ble en 14 år gammel gutt fra Leksvik utsatt for blind vold ved Egge barneskole i Steinkjer. Gutten ble sendt til legevakt med bruddskader.

14-åringen var i Steinkjer i forbindelse med håndballcupen Sparebank1 Cup. Han deltok for Leksvik IL.

Idrettslaget skriver dette på sin facebookside: 

En av våre håndballspillere ble i helga utsatt for vold, og fikk konstatert brudd i skuldra. Han fikk da ikke deltatt på hele cupen, samt at vårens fotballsesong er ødelagt. Vi håper skaden heles og håper han kommer sterk tilbake.

Leksvik IL

Følg Fosenavisa på Facebook – Fosens eneste gratis avis

14-åringens mor Cecilie Balvold, sier til Trønder-Avisa at sønnen spilte fotball sammen med flere lagkamerater da en mann plutselig kom løpende mot dem:

– Han har fortalt meg at personen kom til stedet i en bil, løp brølende ned til dem i ballbingen og rente dem overende. Sønnen min var en av dem som prøvde å stanse ham, men da tok han tak i ham, løftet han opp og kastet ham i bakken, sier Balvold til Trønder-Avisa og legger til at hun synes det er ufattelig at noen kan gjøre slik mot 14-15 åringer. Flere av barna fikk skader, men hennes sønn gikk det hardest utover.

Gutten måtte ligge et døgn på sykehus

Vitnebeskrivelser forteller at han som angrep skal være en kraftig mann på rundt 18-20 år. Han hadde på seg sort lue med hvit stripe nederst, lys dongeribukse og sort jakke.

Har du tips? Ring politiet på 02800

Del videre:

Kommentèr

Kommentarer

Comments are closed.