Sivert spilte en bra kamp

Sivert Solli. Foto: Stian Tørstad

Solli med 30 minutter for Rosenborg

Trondheim: Sivert Solli (18) fra Ørland hadde en litt trøblete start i Rosenborgs 4-0 seier hjemme mot Mjøndalen torsdag kveld i Cupen, men etterhvert som han fikk leke litt med ball og vinne et par dueller bak på høyrekanten fikk han opp selvtilliten og viste svært gode takter i et Rosenborg-lag som for tiden opplever skikkelig medgang.

Etter Rosenborgs overbevisende 4-0 seier, er Rosenborg klare for semifinale i Cupen mot Stabæk. Også den kampen spilles på Lerkendal, i september. Den andre semifinalen spilles i Stavanger mellom Viking og Sarpsborg.

Vi tok en prat med Sivert etter seieren og gratulerte han med en godt gjennomført kamp. 

Stabæk er neste motstander, hvilke tanker gjør du deg rundt den kampen?

– Det blir en tøff kamp, absolutt. Jeg gleder meg, å håper å få være med i troppen å få litt spilletid, men det er ingenting jeg forventer.

Neste uke er det også Europakamp, borte mot Steaua Bucuresti i Romania, har du fått noen meldinger fra Kåre om du får spille eller ikke?

– Nei, jeg har ikke fått noe beskjed, men man håper selvsagt på å få være med i troppen. Det er alltid gøy å få være med, men man vet aldri. Det er en del skader ute og går, så det kan hende det åpner seg en mulighet.

– Hva synes du om din egen prestasjon i kveld mot Mjøndalen?

– Jeg føler det gikk greit. Det ble en litt rustete start i tillegg til at jeg hadde litt høye skuldre. Men etterhvert turte jeg mer og mer, å fikk litt bedre selvtillit. Jeg ble nok bedre utover i kampen.

Har du noen håp om fremtiden i Rosenborg?

– Jeg ønsker jo å vise meg frem. Håper på å få starte noen kamper, så får man se hva som skjer etter det. Det er bare å gripe mulighetene og innhoppene man får.

Torsdag 20. august spiller Rosenborg borte mot Steaua Bucuresti, hvor Sivert Solli med stor sannsynlighet er med troppen nedover. 

Del videre med venner: 

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/8/1/fosenavisa.no/httpd.www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326