Old Trafford evakuert

Old Trafford i ettermiddag. Foto: Leko Widoko

Svært ubehagelig i Manchester

** Kontrollert eksplosjon på stadion

Flere tusen mennesker ble evakuert fra Old Trafford tidligere i ettermiddag, da bombealarmen gikk før kampstart. Det var ca 70.000 tilskuere i og utenfor Old Trafford.

Det var en svært viktig kamp for Manchester United i dag, da de skulle ta i mot Bournemouth til siste serierunde i Premier League. United jakter en topp fire-plassering, men dagens kamp i Manchester ble avlyst kort tid etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på Old Trafford, Manchester Uniteds hjemmebane.

De røde kjemper mot erkerival Manchester City om fjerdeplassen som gir Champions League-kvalifisering.

Spillerne som var ute på gresset og varmet opp måtte forlate banen, i tillegg måtte de tusen tilskuerne som allerede hadde funnet seg plass på stadion, forlate området.

En bombepatrulje ankom stadion og gjennomsøkte hele arenaen. Bombehunder, væpnet politi og helikopter som sirklet over byen ble det som skulle prege Manchester denne søndagen.

Et sted mellom 1500 – 2000 nordmenn var ventet å være på stadion. En supportergruppe alene har reist til Manchester med ca 450 nordmenn.

Er du, eller kjenner du noen som er i nærheten?
Send mail: redaksjonen@fosenavisa.no eller SMS 957 03 797

Del videre med venner: 

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/8/1/fosenavisa.no/httpd.www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326