Juleruter for Leksvik og Rissa

Foto: Stian Tørstad

Juleruter for båt og ferge i Leksvik og Rissa

Flakk – Rørvik:

Julaften: Rutestart kl.0600 fra Flakk og kl.0630 fra Rørvik. Deretter avganger hver hele og halve time frem til kl.2030. Fra dette tidspunktet utføres følgende avganger: Fra Rørvik kl. 2030, 2130, 2230, 2330, 0030 og 0130. Fra Flakk kl. 2100, 2200, 2300, 0000 og 0100.

1. juledag: Søndagsrute med oppstart kl.0630. F.o.m kl.1300 blir sambandet betjent med 2 ferjer, dvs. avganger hver hele og halve time frem til kl.2030. Deretter blir følgende avganger utført: Fra Rørvik kl. 2030, 2130, 2230, 2330, 0030 og 0130. Fra Flakk kl. 2100, 2200, 2300, 0000 og 0100.

2. juledag: Søndagsrute med oppstart kl.0630. F.o.m kl.1300 blir sambandet betjent med 2 ferjer, dvs. avganger hver hele og halve time frem til kl.2030. Deretter blir følgende avganger utført: Fra Rørvik kl. 2030, 2130, 2230, 2330, 0030 og 0130. Fra Flakk kl.2100,2200,2300,0000 og 0100.

Nyttårsaften: Rutestart kl.0600 fra Flakk og kl.0630 fra Rørvik. Deretter avganger hver hele og halve time frem til kl.2030. Fra dette tidspunktet utføres følgende avganger: Fra Rørvik kl.2030, 2130, 2230, 2330, 0030 og 0130. Fra Flakk kl. 2100, 2200, 2300, 0000 og 0100.

1. Nyttårsdag: Søndagsrute med oppstart kl. 0630. F.o.m kl. 1300 blir sambandet betjent med 2 ferjer, dvs. avganger hver hele og halve time frem til kl. 2030. Deretter blir følgende avganger utført: Fra Rørvik kl. 2030, 2130, 2230, 2330, 0030 og 0130. Fra Flakk kl. 2100, 2200, 2300, 0000 og 0100.


Vanvikan – Trondheim:

Lille julaften: Fredagsruter.

Julaften: Torsdagsruter med siste avgang fra Trondheim klokka 12.30 og klokka 13.00 fra Vanvikan.

1. juledag: Ingen avganger.

2. juledag: Lørdagsruter.

27. desember: Søndagsruter.

28., 29. og 30. desember: Ordinære ruter.

Nyttårsaften: Torsdagsruter med siste avgang fra Trondheim klokka 12.30 og klokka 13.00 fra Vanvikan.

1. nyttårsdag: Søndagsruter.

2. nyttårsdag: Lørdagsruter.

3. januar: Søndagsruter.

Del videre med venner på sosiale medier: 

Kommentèr

Kommentarer